Vores første Happyflower.dk forretning er åbnet

Happyflower.dk åbner forretning på Gammel Kongevej, Frederiksberg.

I 2012 lancerede vi vores hjemmeside www.happyflower.dk og lige siden da har vi kæmpet hårdt for, at skabe et fundament til at åbne vores første Happyflower.dk forretning. Derfor er det med stor glæde og stolthed, at vi nu har åbnet vores første Happyflower.dk forretning på Frederiksberg fredag d. 5 Juni. Nu kan du både købe vores flotte buketter på vores webshop og i vores fysiske forretning på Gammel Kongevej 70.

Vores udvalg i forretningen består af afskårne blomster, planter, krukker, potter, Summerbird chokolade og udsøgte vine. Summerbird chocolaterie er noget af det bedste chokolade og går ikke på kompromis med råvarerne, på samme måde som Happyflower.dk ikke går på kompromis med kvaliteten af vores blomster.

Derudover har vi udvalgt Bergs Potter til, at være en del af vores sortiment da værdierne hos Bergs Potter er kvalitet og godt håndværk. Potterne fremstilles på et velrenomeret potteværksted i Toscana i Norditalien, hvor der gennem århundreder har været tradition for fremstilling af smukt designede urtepotter af høj kvalitet.

Vi har gjort vores ypperste for, at skabe en hyggelig blomsterbutik hvor du som kunde kan blive inspireret.

Kig forbi Gammel Kongevej 70, 1850 Frederiksber C og bliv inspireret til alt fra en flot buket til værtinden, til nye planter på altanen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

De bedste hilsner

Rikke og Mads

, , , ,