Mors dag 2014

Siden 1929 har det været en tradition i Danmark, at glæde sin mor især med blomster. Nu er det tid til, at glæde den første kvinde i dit liv med en smuk buket blomster til Mors dag søndag d. 11 maj 2014.

Det kan godt være, du har lagt øre til mange formaninger gennem tiden. Men hun har skiftet din ble og givet dine sommerknæ plaster på. Nu har du mulighed for, at sige tak for livet til den første kvinde i dit liv med en buket til Mors dag.

Vi har buketter der vil glæde enhver mor, om hun er til roser, liljer, gerbera eller andre smukke blomster. Du kan også tilføje en lækker æske chokolade fra Summerbird eller en dejlig mousserende vin til din blomsterhilsen.

Blomsterbuketten bliver bundet af vores egne professionelle blomsterbindere med 25 års erfaring og leveret lige til døren. Mors dag falder anden søndag i maj og specielt til denne dag leverer vi blomster, vin og chokolade om søndagen. Ikke nok med, at vi leverer på en søndag til Mors dag, så har vi også den billigste leveringspris på 49 kr. Den pris gælder selvfølgelig også på Mors dag.

Vi tilbyder blomsterbuketter til en hver prisklasse så alle har mulighed for, at sende en sød blomsterhilsen til Mors dag.

Udover en smuk blomsterbuket til din mor har du også mulighed for, at skrive et sødt kort der bliver håndskrevet af vores erfarne blomsterbinder. Et lille kort kan være med til, at gøre din blomsterhilsen personlig og gøre dagen helt specielt. Og mon ikke din mor vil blive glad for et par søde ord på Mors dag.

Få inspiration til din blomsterhilsen her → Blomster til Mors dag